Üçüncü sezon prömiyeri
Kuhio Beach’de düzenlenen 3. sezon prömiyerine binlerce Lost hayranı akın etti. Hollywood geleneklerine bağlı kalarak düzenlenen kırmızı halı yürüyüşünde dizi oyuncuları hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Dünyanın farklı yerlerinden gelen basın mensuplarının da katılıdığı gece sabahın ilk saatlerine kadar sürdü. Favori dizi karakterlerinin fotoğraflarını çekebilmek ve imzalarını alabilmek için hayranların prömiyer sonlanana kadar alanı terketmedikleri gözlendi.

Üçüncü sezonun ilk bölümünün yayınlandığı gecede, yapımcılar, 4 gün öncesinden izlenilen bölümün kimseye anlatılmaması gerektiğini “15 bin kişinin arasında bir sır olarak kalmalı” diyerek esprili bir şekilde dile getirdi.


doubtful:
6 Ekim 2006 at 12:30tr dede böyle bişey olsaa süper olurduu
doubtful:
16 Ekim 2006 at 00:23bu dizi kadar güzel bi film veya dizi izlemedimmm bu zamanaa kadar…
film dedim çünküü film tadında bir keyif veriyor her bölümde…
insatiable:
12 Kasım 2006 at 01:31Abi zor be bizim böyle bir dizi yapmamız.En fazla bir sezon izlenilebiliyor türk dizileri.İkinci sezon kabak tadı vermeye başlıyor.
serah:
7 Mart 2007 at 17:46şimdi lost setinde çekimleri izlemek vardı parasızlığın gözü kör olsun çok param olsa setten bi yere ayrılmazdım :)
shymrock:
7 Nisan 2007 at 14:07herşeyin ilki güzel arkadaşlar, yerli lost filan çekilmesin bizden daha yaratıcı fikirler çıksın
uzumaki_naruto:
7 Nisan 2007 at 14:54abi güzelliğe bak prömiyerin… offf orda olmak varmış… (düşünün bide sadece şu fotoğraftan dolayı yazdım bunu)
PrEkOg:
10 Haziran 2007 at 22:55dizide bişey dikkatimi çekti , hiçbi zaman bi bölüm bi öncekinin bittiği yerde başlamıyor , her bölüm önemli bi noktada bitiyor ama gerçekte ne olduğunu ancak 2 veya 3 bölüm sonra anlayabiliyoruz , o0 kadar çok hikaye varki dizide ondan ona geçiş yaparak bizi ekrana kitelemeyi başarıyorlar . gerçekten süper bi dizi ve 4. sezonu iple çekiyorum . ha bu arada bizimkilerde artık nasıl başarışı bi iş yapılabileceğini görsün örnek alsın , yıllardan beri salak komedi ve drama dizilerinden başka ha unutmadan aşk ve mafya dizileride var tabi, bişey göremez olduk, dizi nasıl yapılırmış seyirci ekrana nasıl kilitlenirmiş görsünler