Sezon 03, Bölüm 22-23 (2 Saatlik Sezon Finali)

3×22_season_finale.jpg

  • Bölüm Adı:Through The Looking Glass
  • Yayın tarihi:23 Mayıs 2007
  • Yönetmen:Jack Bender
  • Senarist:Carlton Cuse & Damon Lindelof



Bölüm Tanıtım Videoları


Lost 3×22 “Through The Looking Glass”, “USA Promo

Lost 3×22 Through The Looking Glass Kanada Promo

LOST 3×22 Through The Looking Glass UK Promo 1

Lost 3×22 Through The Looking Glass Sneak Peek 1 ve Türkçe Çevirisi


Show ▼


Lost 3×22 Through The Looking Glass Sneak Peek 2 ve Türkçe Çevirisi


Show ▼

Bölüm Hakkında Bazı Bilgiler

Show ▼

Üyelerimizin Dikkatine!!!”Yorum Yazmadan Önce Lütfen Okuyunuz”

  • Lütfen yorum bölümlerinde sadece dizi hakkında yorum yapın. Bölüm yorumu,eleştirisi,teoriler,bölüm ile ilgili yazı, altyazı ve promo, video linkleri dışında kalan tüm yorumlar istisnasız silinecektir.
  • Yapılan yorumlara saygı gösteriniz ve kişisel tartışmalara girmeyiniz.
    Lütfen altyazı ne zaman gelecek, neden çıkmadı tarzında yorumlar yazmayınız !
    Spoiler Verirken Gizlemek İçin:
    spoiler içeren metninizi <spoiler>…</spoiler> komutları arasına yazabiliriniz
    Örnek: “Jack bu bölümde ölüyor!” gibi bir spoiler metnini;

    <spoiler>Jack bu bölümde ölüyor!</spoiler>

    şeklinde yazarsanız; spoiler metniniz aşağıdaki gibi gözükecektir:
    Show ▼

    http://www.yuzsekiz.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://www.yuzsekiz.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://www.yuzsekiz.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://www.yuzsekiz.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://www.yuzsekiz.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://www.yuzsekiz.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://www.yuzsekiz.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png


    

    Sezon 03, Bölüm 22-23 (2 Saatlik Sezon Finali) Yazısına - 564 Yorum yapıldı.

    Sayfalar: [38] 37 36 35 34 33 32 31 30 29 281 » Show All

    1. 564
      KaraDuman Says:

      547
      isot Says:
      Ekim 3rd, 2007 at 08:43

      Yapımcılar adada yaşayan insanların sürekli birbirlerinden birşeyler saklayıp yeni olaylar yaratıyor.Bu hoş değil.Mesela Locke Jack e telefonla arama diyor.Ama nedenini söylemiyor.Madem adam öldürecek kadar önemli niye susuyorsun?
      Aynı şeyi Ben de yapıyor.KArdeşim adadaki gizemi bi anlat insanlara.Yok hazır değilmiş şuymuş buymuş.
      Bir de Julieti işe alan adam ile Ben in küçüklüğüünde gruplarına alan ve Ben in hala yardımcısı olan adam aynı kişi.
      Her halde bu adada ölümsüz insanlar var.Ölümsüz derken yaşlanmıyorlar ama fiziki olarak ölebilirler.Bunlar ilk araştırma grubundan önce de bu adaya hakimler idi.
      Ayrıca Ben Jakob ın Lock a sesini duyurduğunu anladı ve rakip olarak görüp öldürmek istedi.

      Sonuçta fazla kafa yorulmaması gereken her şeyin bir felsefeye bağlanmasının sıkıcı olduğunu düşündüğüm bir dizi.ilk sezon müthişti.Sonra mistik olaylar ve bu iletişim bozuklukları iyice sıktı.Ama insanda sürekli merak olguu bırakıp televizyona yapıştırıyorlar.Tamamen ticari bir olay diye düşünüyorum.
      _________________________________________
      Doğru şeyler söylemişsin.

    2. 563
      lost_mrt Says:

      S O N 2 G Ü N

      YUUUUPPPPİİİİİİİİİ :D

    3. 562
      iron-y Says:

      lostsuz hayat çok anlamsız :\

    4. 561
      queda Says:

      ya bişi sorcam richardla ilgili konu bulamadım o yzden buraya yazıorum richard neden hiç yaşlanmıo bu adanın bi olayıysa richardında ilk dharma zmnında arkları vardı onlar nerde ??diğerlerinin hepsi adadan değildi ben öyle sölemişti o zmn richarda niye adadan demedi richard ölümsüz gbi bişiymi :S

    5. 560
      lost_mrt Says:

      @jackelif

      bakıoRum frmtr de benı gectın :D

    6. 559
      lost_mrt Says:

      Eskiden cok konusmalar oLuRdu buRda sımdı hıc yok .. Su 4. sezon bı geLsede kuRtuLsak su cıLeden acaiip ösLedimm .. frmtr de mıchael in ölmedigini gordum hatta others la bırlıkte calıstıgını goRdum ama ben ınanmıyorumm bencee tabi BENCE mıchael le walt bindi ya tekneye evlerıne ulasamıcaklarr bu bı kesın O TEKNEYE WALT DEGIL WALT UN KILIGINDA JACOB BINDI bana goRe beLkıde waLt oLdu jacob onun kıLıgına gırmıs yasatıyo.. Cunkuu Locke kendını oldurecekken waLt geLdı dur fLn dedı oncelere bakıyorus boone locke a gorunuyodu ölüydü yanı ee canlı canlı walt geLıp okyanusun ortasından walt u mu kurtarıcak hemde bı ıkı soz soleyıp gıdıyoo..yada bunLaRda oLmasa waLt öLdü demektıR okyanus un oRtasındaa..Yada baska bıse …. o tabuttakı kısıye kafanızı yormayyınn onemsız kısı bence onemlı kısıde oLsa oLsa benjamın oLuR cunku kate sevmıyodu benjamını onun ıcın gelmemıs olabılırr benjamın o adaya gelen naomının gemısındekı kısılerı kotulemıstı doru soluyodu jack ınanmamıstıı onun vıcdan azabını cekıyo olabılırr ama sole bıse vaR locke denızaltı gemısını patlatmıstıı ee nası ada dısındakı yerlerle ıletısım kurcaklar ????????? bıde benjamının tabutu goturulcek oda sacma…İnş. Claire ve aeron kurtuLuR…Bence dizi Desmond un uzeRıne kuRuLu…geLen gemıdekıı kısıleRden bıRısının kate ı begenecegı kesın bence en basları begenebılırr ama bu anca tuRk fıLmLeRınde oLuR yanı cok kLasık bıR duRum bakaLım goRuces mı ?!?!?!? Bu huRLey deLıydı etrafındakı bı cok seyı hayaL goRmedıgı ne maLum ?!?!? Bı cok seyı veRmedıLeR Libby neden o hastanede vb. gibi binbeşyüz tane soRu ??!?!?!??!?!?!?? Ama bu dızı taRih yazaR !!! TuRkLeRde CEKMESIN AYNISINI SESLENIYORUM BURDAN !!!!!! teoRiLeRi oLan cevapLarı oLan vaRsa bu basLık aLtında konusaLım dusunceLeRım boLe ii bekleyi$LeR … Lost_Mert !.!.!

    7. 558
      jackelif Says:

      others ekibi waltun özel olduunu biliolar bnce ve michaelı da çalıştırıyolar yksa waltu öldürecekler….

    8. 557
      jackelif Says:

      ayrıca 3.seznda sun’un vurduu kadını tedavi etmeye giderkn jack michael gözüküyo bnde inanmamıştm ama izledm cddn michael gibi .jacki götürürlerken alarm sesi fln duyuluyo orada götürenlerdn biri zenci michael diolr benziyoda zatn…

    9. 556
      jackelif Says:

      bn charlienin öldüüne inanıorm ama lost_mrt in wrmş olduu adreste (frmtr) charlienin bi fotosu var kate ona gülümsüyo ama bn charlieye çok benzetemedm

    Sayfalar: [38] 37 36 35 34 33 32 31 30 29 281 » Show All

    Yorum Yazın

    You must be logged in to post a comment.